לפני מספר ימים היה לי הכבוד להיות נוכחת בהשקה החגיגית והאקסקלוסיבית של "ג'ונה אירועים על הים" – המקום הלוהט החדש לאירועי איכות בלתי נשכחים עם נוף ים עוצר נשימה!!

מתחם האירועים המרהיב החדש, השוכן במלון "West Lagoon Resort"  על חוף הים בנתניה, בסכום ההשקעה העומד ע"ס 41 מיליון שקלים (!!), משתרע על פני שטח של כ- 3,500 מ"ר ונפרש על שני מתחמים נפרדים: "Jonah" ו"Jonah Club", הנמצאים בשני מפלסי המלון השונים.

שני המתחמים מציעים חוויה שונה ומגוונת:

"Jonah Club" – מתחם הנמצא בקומה ה-15, המכיל עד 300 אורחים, עוצב בסגנון בתי החוף של מיאמי: חללים גדולים המוקפים בחלונות גבוהים מהרצפה ועד התקרה המספקים נוף פנורמי מלא של הים, עם מרפסת חצי מקורה מרהיבה בעלת נוף הים הפתוח.

החופה מיועדת להתרחש במרפסת המשקיפה אל הים.

"Jonah" – מתחם המכיל עד 520 אורחים עם סידור ישיבה גמיש לבחירת הקהל, הבנוי בעיצוב קולוניאליסטי עם שילובי בטון, פלדה, עץ וצמחיה. שילוב בין שולחנות עץ עגולים ומלבניים, שולחנות בגובה רגיל ובגובה חצי בר, ריהוט אלטרנטיבי, הכולל: ספות, פינות קפה ושולחנות בר שיכולים להיות משולבים באזור קבלת הפנים או באזור רחבת הריקודים – כל אלה מקנים למתחם המרהיב גמישות עיצובית, דינמיות ורמת וורסטיליות גבוהה, שבזכותן הוא יכול להתאים לכל רצונות וצרכי המשתמשים בו.

ומי עומד מאחורי המיזם האקסקלוסיבי?

חברת "טעם וצבע" וקייטרינג "מזל טלה" בבעלות מוטי בן אהרון ועמית קאופמן, הם האנשים מאחורי מיזם "ג'ונה אירועים על הים" היפיפה, המציע תפיסה חדשה ויצירתית לחוגגים בהשקעה כוללת כאמור של 41 מיליון שקל. חברת "טעם וצבע" שהוקמה בשנת 1996, הובילה מיום היווסדה טרנדים בענף האירועים והקפידה לאורך השנים לחדש ולהביא את הדבר "החם" הבא בענף.

ואיזו חוויה חדשה ובלתי נשכחת מצפה לנו ב- "אירועי ג'ונה"?

לאחר שנים רבות בהן לא חלו שינויים בענף האירועים, לראשונה, כבר בשלב התכנון של המלון החדש, הוקצו שתי קומות ייעודיות לאירועים, בהן נעשה חיבור תכנוני ועיצובי של אולמות וחללי האירוח המרהיבים – לנוף, לפונקציות השונות של המלון ולכניסות הנפרדות. כתוצאה מכך, עולם אירועי הפרימיום "שולב" בתוך מלון חדש ויוקרתי שמהווה למעשה אתר נופש הממוקם על שפת הים, ושניהם יחדיו מציעים חידוש בתחום האירועים והאירוח: הזוג המתחתן יכול לאפשר לעצמו חוויית "האירוע המתגלגל" – המתחיל במתחם האירועים, ממשיך בלינה המשותפת של החברים והמשפחה, מסיבת "After" על חוף הים והחמאם הטורקי למחרת בבוקר.

ומה בתפריט?

חברת "טעם וצבע" נתנו לצוות השפים של "Jonah" חופש יצירתי ללא הגבלה והנחיה לחשוב "מחוץ לקופסה" על-מנת לייצר שפה קולינרית חדשה, צבעונית ויצרית, שבזכותה כל אירוע יהפוך ליחיד ומיוחד במינו. המטבח הפרונטלי, הסופר-מודרני מהמשוכללים בארץ, יתקשר באופן טבעי עם הסביבה החושנית שמייצר מבחינה ויזואלית-עיצובית מתחם האירועים קו ראשון לים, ויגיש מנות אישיות בעלות אינטרפרטציה ייחודית למגמות קולינריות עדכניות וטעמים מן העולם.

ולסיכום…

כל חוויית אירוע הפתיחה החגיגי של "ג'ונה אירועים על הים" היתה מפנקת בצורה בלתי רגילה, עשירה בעיצוב מרהיב ובאוכל משובח, והכל היה מתוכנן ומדוייק – עד הפרט האחרון! באמת חוויה מדהימה ובלתי נשכחת!

והנוף…. אוי הנוף… !!

כהובטח, "עצר" את נשמתי לרגע קט…  התעורר בי רצון עז לערוך את אירוע החתונה שלי… שוב ;-)!!

הרשמה למגזין
Best Design PRO:

טיפים מקצועיים לתכנון ועיצוב, המלצות חמות על חנויות מעוצבות והשראות מהארץ ומהעולם - כל כתבות המגזין, ישירות אצלכם במייל!

נרשמת בהצלחה!

Share This